Bli månadsgivare i Missing People Sweden

Vi finns över hela Sverige för att kunna hjälpa anhöriga att söka efter deras nära och kära, oavsett tid på dygnet eller plats i vårt avlånga land. Våra frivilliga eldsjälar, som bemannar alla våra lokala insatsgrupper och vår jour, är redo dygnet runt året runt för att hjälpa en medmänniska. Vi får inget bidrag från staten och därför är du som månadsgivare en oerhört viktig del i vår organisation.

Som månadsgivare är du tryggheten och hjälpen som alltid finns där. Du är reflexvästen på våra sökare, telefonen till familjen som väntar och kaffet klockan tre på natten. Du ger oss trygghet och en möjlighet att långsiktigt planera och utveckla vår verksamhet, så att vi kan arrangera sökinsatser ännu snabbare, återförena fler familjer och rädda liv.

Skicka hem en autogiroblankett till mig

Om du hellre vill att vi skickar hem en autogiroblankett till dig så kan du fylla i formuläret här nedan. Då kommer du inom kort få en autogiroblankett med svarskuvert i din brevlåda.


Bli månadsgivare med e-legitimation

Du blir enkelt månadsgivare genom att klicka på knappen här nedan. Då kommer du till en autogiroblankett som du kan fylla i och signera direkt med din e-legitimation.


Vad innebär det att vara månadsgivare?
Som månadsgivare stödjer du oss med ett valfritt belopp som automatiskt dras från ditt konto varje månad. Du kan när som helst ändra belopp, göra uppehåll i ditt månadsgivande eller avsluta det. Kontakta i så fall info@missingpeople.se eller ring 031-760 90 60 så hjälper vi dig.

Bli månadsgivare i Missing People Sweden