Stöd Missing People - Bli Månadsgivare i dag!

Vad innebär det att vara månadsgivare?
Som månadsgivare stödjer du oss med ett valfritt belopp som automatiskt dras från ditt konto varje månad. Du kan när som helst ändra belopp, göra uppehåll i ditt månadsgivande eller avsluta det. Kontakta i så fall info@missingpeople.se så hjälper vi dig.

Hur gör jag för att bli månadsgivare?
Fyll i blanketten som finns här ovan och skicka in ditt medgivande till Missing People Sweden, Box 190, 101 23 Stockholm.

Vi finns över hela Sverige för att kunna hjälpa anhöriga att söka efter deras nära och kära, oavsett tid på dygnet eller plats i vårt avlånga land. Våra frivilliga eldsjälar, som bemannar alla våra lokala insatsgrupper och vår jour, är redo dygnet runt året runt för att hjälpa en medmänniska. Vi får inget bidrag från staten och därför är du som månadsgivare en oerhört viktig del i vår organisation.

Som månadsgivare är du tryggheten och hjälpen som alltid finns där. Du är reflexvästen på våra sökare, telefonen till familjen som väntar och kaffet klockan tre på natten. Du ger oss trygghet och en möjlighet att långsiktigt planera och utveckla vår verksamhet, så att vi kan arrangera sökinsatser ännu snabbare, återförena fler familjer och rädda liv.

Bli månadsgivare i dag!


Fyll i blanketten som finns här ovan till höger och skicka in ditt medgivande till Missing People Sweden, Box 190, 101 23 Stockholm. Tillsammans kan vi nå visionen om att ingen ska försvinna utan att hittas.