Ditt stöd behövs!

Som medlem i Missing People är du med och stödjer sökandet efter försvunna personer. Vi får inget bidrag från staten utan finansieras till stor del av medlemsavgifter och gåvor. Därför behöver vi din hjälp. Bli medlem och visa ditt stöd för alla som drabbas när en person i deras närhet försvinner. Som medlem hjälper du oss att komma närmare visionen om att ingen ska försvinna utan att hittas, att inga anhöriga ska leva i ovisshet år efter år. Tillsammans kan vi hitta fler försvunna personer och rädda fler liv! Bli medlem redan i dag.

Det här går din medlemsavgift till

Som medlem ser du till att vi har reflexvästar, ficklampor och kartor till våra sökare. Att vår jour, som bemannas dygnet runt året runt av frivilliga, har datorer och telefoner så att de kan prata med anhöriga och polis. Att alla frivilliga som leder våra sökinsatser har rätt utbildning så att vi kan söka på ett säkert och effektivt sätt. Du finansierar alla de tusentals sms som skickas ut när vi kallar till skallgång och du ser till att vi har första hjälpen utrustning ifall den försvunna personen hittas skadad.

Du gör skillnad som medlem!

 

 

Medlemskap

Ett medlemskap i Missing People kostar 250 kr per kalenderår och gäller från 1/1 – 31/12. Ett medlemskap som tecknas efter den 30:e september gäller till den 31/12 nästkommande år. För pensionärer och personer under 26 år är medlemsavgiften 125 kr. Som medlem får du också vårt månadsbrev som skickas ut per e-post varje månad.

Om du har frågor om medlemskapet är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan nå oss på telefon 031-760 90 60 vardagar mellan 08.00-17.00 eller mail info@missingpeople.se