Missing People Sweden är en ideell förening som styrs av sina medlemmar. Varje år hålls ett årsmöte där föreningens medlemmar väljer styrelse som får i uppdrag att förvalta och styra föreningen under det kommande året. De som har rösträtt på årsmötet är de medlemmar som har blivit valda som ombud för sin regionala avdelning. Om du är intresserad av att veta mer om föreningen och hur den styrs finns våra stadgar att läsa här nedanför samt föreningens senaste årsmöteshandlingar. Du är också varmt välkommen att höra av dig till styrelsen@missingpeople.se om du har ytterligare frågor. Presentation av och kontaktuppgifter till våra styrelsemedlemmar finns här nedan.

Läs våra stadgar här (Uppdaterad 2018-07-25)
Styrelsen 2017
Valberedningen 2017
Årsmötet 2018


Magnus Idebro - Ordförande

Magnus Idebro är 46 år och bor i Nyköping. Han har varit aktiv i Missing People sedan hösten 2012 och är nu verksamhetsledare och operativ chef för Södermanlands lokalavdelning. Han har lång erfarenhet från styrelsearbete och har både varit ordförande och ledamot i en rad olika föreningar, bland annat var han ordförande i föreningen "Klassmorfar i Sörmland" under fem år. Till vardags är han säljare/projektledare i ett privat företag.

Magnus.Idebro@missingpeople.se

 

Ola Hanson

Ola Hanson - Viceordförande

Ola Hanson bor i Stockholm. Han har varit kommunikationschef på Svenska Golf-förbundet och driver i dag en egen konsultverksamhet inriktad på kommunikation, mediehantering, krishantering, varumärkesfrågor och affärsutveckling. Han kom i kontakt med Missing People 2015 och har sedan dess hjälpt organisationen med kommunikationsfrågor. Han har en lång erfarenhet från olika ideella organisationer och sitter för närvarande i huvudstyrelsen för Djurgårdens IF.

Ola.Hanson@missingpeople.se

Kicki Erkers - Kassör

Kicki Erkers är 50 år och bor i Tallkrogen söder om Stockholm. Till vardags är hon ansvarig för PR och internkommunikation på Svensk Fastighetsförmedling och på fritiden letar hon efter försvunna personer. Det blir många timmar med Missing People då Stockholm är den ort i Sverige som får in flest försvinnanden. Kicki har nästan alltid något projekt igång och gillar att snickra, fixa och påta i trädgården.

Kicki.Erkers@missingpeople.se

Lotta Klang Bergström - Sekreterare

Lotta Klang Bergström är 51 år och jobbar som utbildare i Hjärt- och Lungräddning samt första hjälpen för barn och vuxna. Hon engagerade sig i Missing People 2014 och är aktiv i den regionala avdelningen i Östergötland. Hon har suttit i olika styrelser sedan 1980-talet och blev invald som sekreterare i Missing People i april 2017. På fritiden är det trädgården och svampplockning som lockar mest.

Lotta.Klang-Bergstrom@missingpeople.se

Samuel Persson - Ledamot

samuel.persson@missingpeople.se

Petra Mattsson - Ledamot

petra.mattsson@missingpeople.se

Anna Löfgren - Ledamot

anna.lofgren@missingpeople.se


Valberedningen

Vid årsmötet 2017 valdes Lars Svensson, Annica Kling och Jonas Sillerström till valberedning. Ordförande och sammankallande för valberedningens arbete är Lars Svensson. Om du vill komma i kontakt med valberedningen kan du nå dem genom att skicka e-post till valberedning@missingpeople.se