Engagera ditt företag!

Samarbeten med företag är en viktig del för att vi ska kunna utveckla vår verksamhet och hitta fler försvunna personer. Ditt företag kan göra en viktig samhällsinsats genom att samarbeta med oss. Tillsammans kan vi utveckla våra verksamheter och hitta fler försvunna personer, återförena fler familjer och rädda liv.

Bli huvudpartner

Som huvudpartner går ni in i ett nära partnerskap med Missing People Sweden. Tillsammans skapar vi kreativa samarbeten, långsiktiga relationer som bygger på ömsesidigt intresse och engagemang, samt kommunikation som fyller varumärken och engagerar kunder och medarbetare. Tillsammans skräddarsyr vi ett samarbete som passar båda parter och som genererar ett mervärde för våra verksamheter. 

Bli sponsor

Som sponsor stödjer ni Missing People Swedens arbete. Att vara sponsor till oss har många fördelar. Ni får bland annat ett starkare varumärke, stoltare medarbetare och lojalare kunder. Sponsring för oss handlar om flexibla, skräddarsydda samarbeten, där vi hittar former för att stärka varandra utifrån gemensamma mål och värderingar.

Bli officiell leverantör

Som officiell leverantör levererar ni tjänster som hjälper oss att hitta försvunna personer. Tillsammans hittar vi samarbetsmöjligheter där era tjänster och/eller produkter kan rädda liv. Det ger er ett starkare varumärke, stoltare medarbetare och en möjlighet att profilera era produkter och/eller tjänster på marknaden.

Bli söksupporter

Som söksupporter ser ni till att vi har de rätta förutsättningarna för att kunna söka efter försvunna personer på ett säkert och effektivt sätt. Ni stödjer oss med 25 000 kronor som oavkortat går till inköp av det material som behövs vid en sökinsats. Till exempel reflexvästar, ficklampor, telefonabonnemang och första hjälpen utrustning. Ni kan välja mellan att bli söksupporter till hela Missing People Sweden eller till en specifik lokalavdelning. Som söksupporter får ni:

  • Rätt att i egen kommunikation kalla er ”Söksupporter till Missing People Sweden”
  • Ett paket med särskilt utformade diplom, banners samt ett socialt media-kit
  • Exponering på vår hemsida med logotyp och länk till er hemsida

 

Ge en företagsgåva

Hjälp anhöriga att hitta deras nära och kära. Skänk en engångsgåva till Missing People Swedens arbete för att hitta försvunna personer.


Våra huvudpartner


Våra sponsorer

Sokigo


Våra officiella leverantörer


Våra söksupportrar