Värmland Missing People

Vi har lokalavdelningar över hela Sverige som består av engagerade människor som gått MPS utbildning i hur man leder eftersök och agerar vid sådana situationer. Efter att vi har publicerat en efterlysning tar den lokala ledningsgruppen över kontakten med polis och anhöriga och har denna tills personen återfinns och fallet avslutas.

Det pågår ett ständigt arbete att både utöka befintliga ledningsgrupper men också att starta upp nya för att kunna hålla vår målsättning att oavsett tid på dygnet och plats i landet kunna genomföra sök inom 6 timmar från att vi fått in en anmälan.

Missing People Swedens lokalavdelning i Värmland har sitt säte i Kil. Det är också i södra delarna av länet vi har flest aktiva medlemmar i vår lokala insatsgrupp. Vi jobbar nu på att bli fler i vårt härliga gäng, gärna från norra Värmland men även andra är välkomna. Är du intresserad av att bidra med din tid och ditt engagemang så maila oss gärna!

Kontakta oss i Värmland
varmland@missingpeople.se


Blekninge Missing People

« augusti 2018
» loading...
M T O T F L S
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Vita spingaren

Stöd oss

Det här är vår fyrhjuling. Vi kallar den "Den vita springaren". Vi önskar att kunna få med den till fler av våra sökinsatser och behöver därför er hjälp.
Vi saknar en släpkärra att transportera den på när vi åker ut för att söka efter en försvunnen person. Detta utöver mycket annat material som skulle underlätta för oss.

Nu kan just du hjälpa till.
Nedanstående länk tar er till en insamlingssida där ni kan skänka pengar till oss för just detta. Klicka på länken och sedan på "Ge en gåva" och följ instruktionerna där.

Vi behöver er hjälp för att hjälpa till när en person är försvunnen.

Stort tack på förhand.
Missing People Sweden i Värmland

Tack till våra lokala sponsorer